← НАЗАД НА БОЗА

Цветен ѕид

Цветен ѕид
345 Читања

Фантастичниот цветен ѕид и оваа година се повеќе е присутен на венчавките…

Цветниот ѕид во голема мера ќе го подобри и украси изгледот на вашиот венчален простор и ќе изгледа фантастично како позадина за масата на младенците, за фотографирање или за слатката маса.

Изгледа дека можностите се безбројни, но ние ги издвоивме најдобрите во галеријата.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk