Дестинации

Еден Рок е мало парче рај!

Еден Рок е совршено место за одмор, наменето за луѓето кои сакаат да уживаат во потполната тишина и мир, а на доволно луксузна и егзотична локација.

Ова е една од најелегантните плажи и делови на Домениканската Република. Се работи Еден Рок на Кап Кана кој е инспиративен луксузен резорт, кој може да се забежи на француското и италијанското крајбрежје.

Ако отседнете во овој резорт, може да очекувате услуга на највисоко ниво, префинетост, неверојатна природна убавина која се среќава само на Карибите.

Секој од 34те апартмани на Еден Рок е едно мало парче рај со приватен базен и спа центар. Приватноста на гостите е главна точка и фокус, односно секундарна само во однос на комфорот.

luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_01 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_02 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_03 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_05 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_06 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_07 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_08 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_09 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_10 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_11 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_12 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_13 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_14 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_15 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_16 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_17 luksuz-hotel-eden-rock-cap-cana_18

Напиши коментар