Sweet Home

Едноставно уреден ентериер со многу стил

Прекрасна и во мирна атмосвера сместена и едноставно уредена, оваа куќа е нешто што освојува на прв поглед. Се наоѓа на брегот на Шпанија со поглед на морето, и оваа традиционална куќа е реновирана и многу убаво вклопена во животната околина. Во внатрешноста доминирааат бела боја и нежни земјени тонови со некои декоративни детали во светли бои. Едноставно уредена куќа и со многу стил.

ednostaven enterier_10

ednostaven enterier_09

ednostaven enterier_16

ednostaven enterier_15

ednostaven enterier_14

ednostaven enterier_13

ednostaven enterier_12

ednostaven enterier_11

ednostaven enterier_08

ednostaven enterier_07

ednostaven enterier_06

ednostaven enterier_05

ednostaven enterier_04

ednostaven enterier_03

ednostaven enterier_02

ednostaven enterier_01

Напиши коментар