Убавина

Еве ја таа смеса која ќе ја направи вашата кожа нежна како кадифе!

Не секој може да се пофали со идеално мазна кожа без акни, но не се тревожете – има некои трикови, кои ќе ви помогнат да се здобиете со кожа за каква што мечтаете.

Обрнете внимание на оваа лесна домашна рецепта:

½ лажиче сода бикарбона

½ лажиче дестилирана вода

Нанесете ја смесата врз проблематичните места и оставете ја да дејствува околу 5 минути. Измијте внимателно.

Потоа потопете памучен тампон во водороден пероксид и внимателно обработете ги исчистените зони на лицето – тој чува од потемнување.

Напиши коментар