Мода

Еве како да носите леопард дезен

Иако важи за еден од најпопуларните дезени, понекогаш шарите на леопард е многу тешко да се вклопат во стајлингот, особено кога станува збор за парчиња облека. Сепак, постојат различни начини на кои можете да го спроведете овој мотив, а истовремено да бидете модерни и шик.

Подолу се наведени некои од најдобрите стилови кои во фокусот го имаат овој мотив или финиш на целиот стил, што сигурно ќе ве убеди да ги промените вашите модни навики и да експериментирате со вашиот стил. Дознајте ги најдобрите начини да носите леопард дезен во оваа и следната сезона …

Напиши коментар