← НАЗАД НА БОЗА

Фризури на разни начини

Фризури на разни начини
222 Читања

Во зависност од вашиот сензибилитет, вкус, стил и секако, должината и изгледот на косата, фризурата за вашата венчавка може да биде право мало уметничко дело.

Вe советуваме стилот на фризурата да го вклопите во стилот на венчаницата која ќе ја носите и секогаш да додадете свој личен печат.

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

SML

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk