← НАЗАД НА БОЗА

Home sweet home: сега можете да изнајмите чоколадна куќа

Home sweet home: сега можете да изнајмите чоколадна куќа
253 Читања

Ако сте љубители на чоколадо и го сакате Париз, тогаш оваа вила ќе ги исполни вашите соништа.

Имено, Жан-Лук Деклузо, производител на чоколадо кој е познат по изработката на скулптури од чоколадо, направи куќа која беше целосно направена од него. За изработка на куќата користи 1,5 тони чоколадо. Куќата има 18 квадратни метри и може да се сместат четири лица.

Во куќата има кујна и камин, мебелот е направен од чоколадо и може да се конзумира тоа што е интересно, куќата има градина со чоколаден кревет и езеро од бело чоколадо. Замислете пливање во бело чоколадо …

,

Оваа чоколадна традиционална куќа е единствена во светот каде што можете да резервирате само едно ноќевање. Веруваме дека ова патување ќе биде незаборавно за сите гости.


Чоколадната куќа се наоѓа во Франција, на периферијата на Париз. Од 19 септември во 10 часот, тој е отворен за резервации. Резервациите ќе бидат достапни на 5 и 6 октомври, по специјална цена од само 50 евра за вечер.

Погледнете како изгледа неверојатниот викенд куќа!

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk