← НАЗАД НА БОЗА

“House of Cards”: Што се случи со ликот на Кевин Спејси

“House of Cards”: Што се случи со ликот на Кевин Спејси
133 Читања

Кевин Спејси, кој минатиот месец го обвинија за бројни сексуални напади изгуби многу работни ангажмани, новиот трилер на хит серијата “House of cards”,  ја открива судбината кој го интерпретирал  ликот на – Френк Андервуд, американскиот претседател.

Пред два дена беше одлучено дека судската постапка против  актерот Спејси по тужбата за сексуален напад од 1992 година, е застарен. Спејси не се изјаснил околу ова.

Филмот, кој беше објавен во средата, покажува Клер (Робин Рајт), сопруга на Френк, која стои над неговиот гроб и изговорила емоционални реченици.

– Ќе ти го кажам ова, Френсис. Кога ќе ме погребат, тоа нема да биде во мојот двор. И кога ќе посакат да изразат почит, ќе треба да чекаат  ред – вели Клер, коjа потоа отиде од гробиштата каде што освен неа, немаше никој друг.

Спејси се соочи со бројни обвинувања за сексуално вознемирување, по што призна дека е геј. Обвинувањата дојдоа и од членовите на тимот кој работеше на серијата “House of Cards” и поради скандалот беше отпуштен.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk