← НАЗАД НА БОЗА

И тоа може: Навиткајте ја косата со помош на толатена хартија!

И тоа може: Навиткајте ја косата со помош на толатена хартија!
214 Читања

Сакате да постигнете совршени локни без да користите преса или фигаро кои со нивната топлина ќе ви ја оштетат косата? Ова неверојатно решение со сигурност ќе ве воодушеви! Единственото нешто што ви треба е тоалетна хартија! Да, добро прочитавте! Една ролна тоалетна хартија и чиста, сува коса.

Земате прамен по прамен, ја виткате тоалетната хартија околу прамените и ги врзувате во јазол. Наредното утро, вашата коса ќе изгледа како да сте излегле од луксузен фризерски салон.

Овој метод е евтин и не ѝ штети на косата, како што е случајот со врелите уреди за виткање коса.

Погледнете го видеото за да го видите целиот процес на виткање коса со тоалетна хартија…

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk