Sweet Home

Идеи: Како да го уредите влезот во вашиот дом

Фоајето или ходникот како што многумина го нарекуваат е просторија која освен што служи за оставање на капути, јакни, чевли, чадори и слични предмети… Гостите првиот впечаток за вашиот дом ќе го стекнат токму во таа просторија, затоа размислете како ќе го уредите. Еве неколку идеи…

1

2

3

4

5

6

8

9

10

11

12

13

14

15

Напиши коментар