Cafe Del Mar

Имаше повеќе од 100 килограми, отстранила 50! Оваа манекенка го открива својот ТАЕН РЕЦЕПТ!

Животот на Хана не беше ни најмалку лесен. Таа пробала неколку диети и никој  не ѝ одговараше на нејзе, а за жал таа добила булимија.

Сепак, Хана најде диета што го промени нејзиниот живот. Јадеше само органска храна, без адитиви, исто така се заљуби во теретана.

“Го сакам чувството на сила што го имам кога сум во теретана”, рече таа.

Хана отвори профил на Instagram каде таа на нејзините 70.000 следбеници им го споделува нејзиното искуство и рецепти. Исто така, објавува фотографии “пред и потоа” за да ги мотивира другите луѓе.

Она што е важно да се спомне е дека Хана изгубила 50 килограми за 10 години и како таа раскажува, иако процесот беше бавен, таа е свесна дека тоа беше најдобро за нејзиното здравје.

Напиши коментар