Sweet Home

Имате стари прозори, еве како да ги искористите

Вистина е дека со малце креативност, може без корисните корисните работи да ги направите нешто со што ќе се восхитувате.

Истото се има случено и со овие стари прозорци:

 

1. Одлични масички за кафе

a

 

2. Прозори како ѕиден декор

b

 

3. Остров во кујната

c

 

4. Рустични шик огледала

d

 

5. Закачалки за алишта

e

Напиши коментар