← НАЗАД НА БОЗА

Интересна комбинација на стилови

Интересна комбинација на стилови
345 Читања

Добредојдовте на местото каде што владее хармонија! Спојувајќи два различни стилови, модерен и стар. Тули, стари столици со дрвени рамки, современи лизгачки врати го потенцираат контрастот на модерното и старото. Наспроти, контрастот кој е очигледен, овој стан изгледа софистицирано, совршено балансирано и луксузно. Доминантна боја е кафената, со многу нијанси. Покрај стариот дрвен намештај и долгите завеси, ѕидовите од тули и интригантните подови го дефинираат овој ентериер.

Кујната, дневната соба и трепезаријата се осмислени како еден простор со многу флуидност. За максимално искористување на просторот, некои од постоечките класични врати се заменети со лизгачки. Еклектичниот микс на дрво, бетон и тули е многу интересен и со префинет декор изгледа навистина луксузно.

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

INTERESANTNA KOMBINACIJA STILOVA

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk