Sweet Home

Интересни Велигденски декорации

Многу наскоро во нашиот дом ќе завладее празнична атмосвера. Овој пат ќе ви понудиме неколку интересни, преубави декорации кои ги имаат Велигденските симболи. Освен декорации за маса, за просториите ќе ви понудиме и интересни предлози за декорации на Велигденските јајца. Погледнете па можеби вашата инспирација ќе дојде по овие слики:

 

 

 

 

Напиши коментар