← НАЗАД НА БОЗА

Искористете ги старите фармерки

Искористете ги старите фармерки
345 Читања

Искористете ги старите фармерки и направете фини несесери за чување шминки, и други аксесоари. Ќе ви бидат потребни конец, ножици, фармерки, дополнителен декоративен материјал, малку слободно време и добра енергија.

На сликите е прикажано како наједноставно можете да споите платно и да направите нешто за што би дале пари во продавница.

116

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk