Bridal

Изберете ја вистинската свадбена торта

Секоја венчавка бара посебна организација на сите детали, па дури и оние на најмалите. Тоа значи дека свадбената торта мора да биде одлична!

 

Покрај тоа што мора да изгледа добро и да се вклопи во тематиката на венчавката, мора да биде исклучително вкусна за да им се допадне на сите гости. Не мора баш на сите, но барем на повеќето.

За да бидете сигурни дека вашата торта оставила незаборавен впечаток, обидете се да бидете невообичаени. Можете да изберете торта со необична форма, торта на катови со разновидна декорација, па дури и торта на катови каде што секој кат ќе биде во различна форма.

Кога се боите во прашање ќе ги одредите според темата на вашата свадба. Ако немате одредена тема, тогаш тортата нека биде во светла боја.

Украсите на самиот врв од тортата не мора да бидат класична фигура на невестата и младоженец. Исто така можете да одберете и други интересни фигури кои на некој начин ќе ве прикажат вас и вашиот партнер.

 

Ако имате било какви предлози или сакате вашата торта да има посебна форма или боја, кажете и му на вашиот слаткар. Тој ќе ги послуша и прифати вашите совети и идеи, бидејќи сепак тоа е ваша венчавка и најважно е да сте задоволни вие, а потоа и сите други.

Напиши коментар