Bridal

Изберете совршен накит за вашата свадба!

Дали е подобро да купиме поевтина венчаница а поскапи обетки?

Секако дека одговорот би бил “да”, затоа што за разлика од венчаницата обетките ќе ги носиме и по свадбата.

Затоа размислете добро и бидете практични при изборот на обетки.

Ви проследуваме неколку слики со обетки кои би можеле да Ви бидат рачно изработени.

5fcbd2d3ec205c7954718cfa3675adb2 61fd960ac3302787de28e58e09695b63 c5d239be4e788918ea0094633b80c074 e9b27b51c468c3e31280f4c2f50c912e-1 il_570xN.466212946_pz3u

Напиши коментар