Art & Crafts

Jа прoвлече косата низ трака за коса и отиде да спие – Следното утро изгледаше убаво и уникатно!

Доколку барате брз и лесен начин да добиете одлична фризура, тогаш оваа трака за коса е токму за вас. Почнувајќи од неизмиена коса, оваа девојка ви покажува одличен начин да добиете прекрасни локни преку ноќ со помош на две траки за коса.

Не само што самиот процес е едноставен, можете да излезете од креветот и да бидете подготвени за само неколку минути. Вие повеќе не треба да го жртвувате сонот за да се спремите на време.

Таа прво стави една трака над челото, а потоа зеде дел од косата и ја провлече околу лентата. Овој процес се повторува се додека целата коса не се завитка околу лентата. Последниот чекор е да одите на спиење.

Овој трик ви овозможува да се разбудите со убава коса и да избегнете изложеност на вашата коса на врели пегли за коса. За да имате прекрасни локни, погледнете го ова видео и следете ги инструкциите. Едноставно не може да биде поедноставно од ова.

Напиши коментар