Дестинации

Каде можете да го поминете вашиот одмор кон крајот на август и во текот на септември?

Од познатите синџири на хотели во Анталија тука се Delphin Palace Resort Hotel 5 *, потоа Delphin Diva 5 * и Delphin Be Grand Resort 5 *.

Со сопствена песочна плажа, означени со сино знаме, се наоѓа фантастичниот Delphin Imperial Resort Hotel 5 *. Само десетина километри од центарот на градот и на аеродромот во Анталија се наоѓа еден од хотел од познатиот синџир, широко познат по својата богата содржина.

Delphin Imperial Resort Hotel 5 * нуди Ultra All Inclusive услуга. Освен главниот ресторан, на располагање има уште осумн a la carte ресторани, како што следува: еден италијански ресторан, ориентален, национален-турски,  мексикански и грчки, како и два ресторани – една за љубителите на месо и вино, а другиот за оние кои сакаат риби и морски плодови.

Хотелската плажа е една од најубавите плажи во Анталија. Опрема за пливање и сончање (лежалки, чадори, душеци и крпи), се разбира бесплатно за гостите на хотелот.

На брегот на Анталиската Ривиера има и други делфини. Од познатиот синџир, во самата Анталија постојат и Delphin Palace Hotel 5 *, потоа Delphin Diva 5 * и Delphin Be Grand Resort 5 *. Нешто понатаму, во Аланија, има повеќе: Delphin Botanik Platinum 5 *, Delphin Botanik Resort  5 *, а на крајот, но не помалку важен и добар, Delphin Deluxe Resort Hotel 5 *.

 

Напиши коментар