Art & Crafts

Како да го излупите Вашето велигденско јајце за само 10 секунди ?

Овие неколку денови ќе бидеме сведоци на преубаво бојадисаните јајца, меѓутоа, симболично, на ден Велигден, ќе бидат и наш омилен оброк.

Сакате ли да го дознаете најбрзиот начин на лупење јајца???

Ви го претставуваме !

1. Излупете ја горната страна од јајцето.

2. Излупете ја и долната страна од јајцето.

3. Дувнете во внатрешноста.

Погледнете како тоа изгледа…

Напиши коментар