Cafe Del Mar

КАКО ДА ГО СИМНЕТЕ САЛОТО ОД РАЦЕТЕ И ГРБОТ: овие едноставни вежби можете да ги правите дома, а резултатот е неверојатен!

Секој ден правете ги овие едноставни вежби кои траат само 5 минути – салото од рацете и грбот ќе исчезнат!

Колку пати сте стоеле пред огледалото и сте се нервирале затоа што рацете ви изгледале пополни, а салото се прелевало преку градникот?

Сигурни сме дека и вие, како и секоја жена, сакате да изгледате совршено и без несигурност да носите маици на прерамки, лелеави фустани и кратки ракави, а еве во што е тајната.

Ако сакате да се ослободите од масните наслаги на рацете и грбот, не морате да уплатите часови во теретаната, но треба да правите едноставни вежби секој ден по само 5 минути.

Многу од овие вежби се прват додека лежите, па некои од нив можете да ги правите и во креветот.

Меѓутоа, за подобар ефект, потребни се и малку скокања и побрзи движења, но се јасно ќе видите во видеото.

Погледнете го видеото и вежбајте ги овие вежби секој ден за отстранување на масните наслаги од вашите раце!

Напиши коментар