← НАЗАД НА БОЗА

КАКО ДА НАПРАВИТЕ СОВРШЕН АГОЛ ЗА ДЕЦАТА ЗА УЧЕЊЕ ВО КУЌАТА: ова се најубавите работни маси и столчиња

КАКО ДА НАПРАВИТЕ СОВРШЕН АГОЛ ЗА ДЕЦАТА ЗА УЧЕЊЕ ВО КУЌАТА: ова се најубавите работни маси и столчиња
250 Читања

Распоредот во детскиот работен агол или соба зависат од изворот на светлина и останатите услови, но тие секогаш мора да бидат прилагодени за учењето и забавата на помладиот или постариот ученик.

Работното место во рамките на дневната соба може целосно да биде незабележано ако станува збор за место за работа на компјутер.

Ефектите во целина се постигнуваат со необични фототапети кои сега се лесно достапни. Самолепливи фолии, фототапети и бои, чија понуда е многу широка, овозможуваат постигнување на различни ефекти во поголема целина, како и визуелна дефиниција на работниот агол.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk