Мода

Како да носите точки оваа пролет?

Точките познати како Полк Дотс се носат често без оглед на која сезона е.

Популарни се со децении наназад, но понекогаш со пролетта точките повторно оживуваат. Наспроти репутацијата дека овој пример е премногу ретро, постојат начини да ги носите точките, но да не изгледате како дете – или Мини Маус.

Напиши коментар