Art & Crafts

Кога ќе ја научите оваа финта никогаш повеќе нема да ви се случи да ви се искинат хулахопките

Ништо полошо отколку да купите супер хулахопки, ги платите “солено” , а при првото облекување да се искинат.

Веќе е доволно тешко да облечеме хулахопки, уште кога ќе тргне “автопатoт” …. но има решение !

Штом ги купите ставете ги под ладна вода, пoтоа во пластична кеса и во замрзнувач. Тоа е тоа – ладниот воздух ќе ги зајакне а најлонот ќе биде поцврст.

Пробајте, вреди!

Напиши коментар