← НАЗАД НА БОЗА

Која е вашата совршена тежина според вашата висина!

Која е вашата совршена тежина според вашата висина!
217 Читања

Табелава во продолжение ќе ви помогне да открите која тежина е идеална за вас според вашата висина. Оваа табела ќе ви ги олесни диетите и тренинзите кои ги планирате!

height-weight-table

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk