Art & Crafts

Креативни Велигденски јајца

Сакате да бидете оргинални за Велигден?

Тогаш проверете неколку идеи кои ќе ви помогнат во овој потфат:

Обоени стапчиња

Завиткајте ги со конец во боја

Залепете исушени листови

Уште конец

Напиши коментар