Мода

Крзнени елеци – новата зимска манија

Ние гарантираме дека со вклучувањето на еден крзнен елек во вашата гардероба не само што ќе ги исполните критериумите за атрактивен стил, но ќе се чувствувате и мошне удобно.

Да, крзнените елеци се страшно актуелни оваа сезона. И најубавото е што имате голема слобода на избор на модели и начини на нивно комбинирање.

Во однос на боите, црната, кафеавата, бежовата, сивата, кремавата и белата си остануваат хит бои и оваа сезона.

Резултат со слика за krzneni prsluci su hit ove zime

Поврзана слика

Резултат со слика за krzneni prsluci su hit ove zime

Поврзана слика

Резултат со слика за krzneni prsluci su hit ove zime

Поврзана слика

Поврзана слика

Поврзана слика

Резултат со слика за krzneni prsluci su hit ove zime

Поврзана слика

Резултат со слика за krzneni prsluci su hit ove zime

 

Напиши коментар