Sweet Home

Куќа со рустичен шарм и природна убавина

Пустината Сонора e  популарна локација кога одбирате место за вашиот семеен дом или приватна резиденција. Сепак сите оние елементи кои го прават ова место да биде страшно за некои, за други е повеќе од атрактивно. Пејсажот и природната средина не се нешто кое го гледате секој ден кога ќе погледнете низ прозорецот на вашиот дом. Тоа е нешто уникатно.

Куќата е дизајнирана од OZ Architects за младо и активно семејство од Scottsdale, Аризона. Дизајнот е едноставен и се состои од повеќе нивоа.

Напиши коментар