Новости

Куќата на Ријана опкружена со полицајци и хелихоптер

Ријана стана жртва на алармот за кражба, додека полицијата и хелихоптерот одеа околу нејзиниот имот.

Според извори од полициските службеници, тие, наводно, реагирале откако алармот се активирал во куќата на пејачката.

Во видеото обезбедено од TMZ, може да се видат некои единици паркирани надвор од нејзиниот имот, исто така беше забележан полициски хелихоптер на Лос Анџелес, кој се наоѓаше околу домот na Ријана како одговор на алармот.

Извори од  TMZ велат дека алармот случајно се активирал, бидејќи Ријана во тоа време не била дома.

Полициската реакција  мѕ претходеше еден случај, кога еден човек што не беше поканет  влезе во куќата на Ријана.TMZ објави  дека еден човек бил уапсен откако влегол во имотот на Ријана кај што преноќил.

Видеото може да го видите тука:

Напиши коментар