Bridal

Летна инспирација – Тематска свадба обоена во лаванда

Од покани, китенки и декорирање на просторот, до тортата, бидермаерот и невестинскиот фустан, скоро сите елементи кои го сочинуваат мозаикот наречен свадба може да бидат со акцент на лавандата.

Letna-inspiracija-tematska-vencavka-oboena-vo-lavanda-01.jpg

Ова раскошно и мирисно растение освојува со својот рустичен шарм, додава доза на среќа, боејќи ја свадбата со топлина.

Тематските свадби понекогаш може да ја преминат границата на добриот вкус и да прераснат во огромно клише, но со суптилно навестување на одреден елемент како лавандата во случајов, дефинитивно ќе имате свадба за паметење.

Погледнете ги прекрасните фотки кои со сигурност ќе ви проникнат желба за виолетова свадбена магија:

 

Напиши коментар