Мода

Лежерни модни комбинации

Она што денеска ќе ви го понудиме како избор за вашиот секојдневен стајлинг е дефинитивно лежерниот стил на облекување.

Еве како изгледаат тие комбинации:

Peter Pan

preppy

.

 

Outfit

flirty florals

Outfit

Way cute

http://inthecitywithcrystalin.tumblr.com/post/27232233719

Напиши коментар