Мода

Look од 80-тите години кои сите сакаат да го носат за Нова Година

Pinterest ни го открива најбараниот outfit на сезоната.

Pinterest го објави својот годишен извештај и се чини дека секој бара само еден  look како се доближува овогодинешната прослава на годината.

Оваа година, не се работи за светки или чипки, туку за набрани фустани кои личат на оние од 80-тите. Пребарувањата за овие фустани се зголемија за дури 108%.

Набраните или плишани фустани ги заинтересираа сите на кои новогодишната ноќ им е најважна.

Givenchy, Jacquemus и Preen се само некои од брендовите што оваа година ја ставија оваа комбинација во своите колекции, а ние ви нудиме стилски инспирации со кои и вие можете да прошетате од старата во новата година во најбараниот фустан.

 

Напиши коментар