Мода

Луксузен моден детаљ кој е неизбежен дел од оваа сезона

Златните нараквици оваа сезона станаа must have!

Тие му даваат на секој изглед доза на луксуз, шик и гламур.

Храбрите жени ќе изберат пред се подебели златни нараквици, со кои ќе ја покажат својата сила, додека нежните дами, со разигран дух ќе се одлучат за пристојни златни нараквици.

Можностите за комбинирање на овој феноменален моден додаток се неисцрпни.

Носете го овој моден детаљ и зачинете ја секоја модна комбинација.

Напиши коментар