Новости

Малума во посета на Дубровник и Црна Гора

Познатиот реге и поп пејач кого го пратат 35 милиони обожаватели на социјалните мрежи, Малума (23) заедно со својата девојка манекенката со хрватско потекло Натали Барулиџ (25), братот и пријателите го шетаат низ Дубровник и се журкаат во ноќниот клуб Ревелин.

Годишниот одмор го продолжиле на Свети Стефан, место каде неодамна престојуваа и Бекамови. Уживаат во вкусната црногорска  храна и вино.

Напиши коментар