Убавина

Маникир од лушпи на велигденски јајца!

Освен што се убави, носат позитивно расположение и ја симболизираат верата и традицијата, велигденските јајаца, односно нивната лушпа можете да ја искористите и за разубавување на ноктите.

Одлични се! А и не се прават тешко. Потребни ви се бел лак, топ лак и се разбира – мелени лушпи од велигденски јајца. Може да се во иста боја или пак да се комбинација од неколку различни нијанси.

А каква е самата техника ќе дознаете од видеото.

Напиши коментар