Новости

Меланија Трамп како Мерлин Монро: Ветарот и го дигнал фустанот, а сите потрчале да видат каква долна облека носи

Меланија Трамп ја дувнал силен ветар додека се качувала во авион, на аеродромската писта. Првата дама во сив фустан тргнала за Нешвил, Тенеси за да ја промовира својата кампања “Be Best”.

Додека се качувала по скалите накај авион дувнал силен ветар и и го подигнал фустанот, а фотографите потрчале да го сликаат тој момент.

Ова потсетува на сцената на Мерлин Монро во филмот “Седум години верност”.

Напиши коментар