Мода

Моден хит !!!

Оваа сезона, модерни се очила со тиркизна, интензивно зелена, жолта, па дури и црвено стакло.

Ако купите очила за сонце кои ќе траат и во следните сезони, тогаш треба да ги изберете оние со црни, кафеави или сиви стакла. Но, ако сте запознаени со трендот, земете барем еден модел на очила кои ќе бидат забележани за боја. Оваа сезона, модерни се очила со тиркизна, интензивно зелена, жолта, па дури и црвено стакло. Дури и ако тие имаат ефект на огледало, тоа ќе биде целосен хит.

Кога станува збор за формата, тие сѐ уште се наоѓаат на врвот на листата на најбараните т.н. пилотски. Но, ако на твоите очи не им иде обоено стакло, тогаш изберете модел со некои посмирени, да речеме маслиново-зелени.

Напиши коментар