← НАЗАД НА БОЗА

Модерна црно бела класика

Модерна црно бела класика
312 Читања

Нема како да и го свртиме грбот на класиката, затоа најдобро е да ја прегрнеме со отворени раце и да ја следиме…

За сезоната што следи црно белата комбинација е една од водечките модни тенденции во светот.

Многу од  дамите претпочитаат црно-бели обувки, аксесоари, маникир… оваа комбинација е многу практична, а покрај тоа идеално ги прикрива проблематичните зони на телото.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk