Мода

Модна дилема: Мини ретро рамки или големи очила за сонце?

Ако некогаш  сте ги сакале минијатурните очила за сонце кои трендовски  не вратија во животот на деведесеттите години, имаме добра вест за вас.

На нивниот престол има поголеми рамки исполнети со жолто или кафеаво проѕирно стакло. Овој модел имаше своја слава во 70-тите, сепак, се чини дека нејзиниот врв на популарност само што следува!

Напиши коментар