Cafe Del Mar

Најдобра вежби на отпор со кои може да го обликувате вашиот задник

Вежбите за отпор се нешто што би било паметно да го вклучите во секојдневната рутина, велат експертите. Секоја вежба ќе добие нова димензија, а има неколку едноставни вежби кои можете да ги правите насекаде и тоа без дополнителна опрема.

Ако се вежбате правилно, вежбите за отпор се одличен избор за обликување на задникот. Тренерот Стефани Вилијамс се согласува, и демонстрира како таа ги прави истите.

Во неодамна објавеното видео, таа покажа како да ги изведува на отворено со помош на скали и тежината на сопственото тело. Како што вели, на тој начин го тонизира и обликува задникот, а поради нивната едноставност, почетниците исто така можат да бидат ги прават овие вежби.

Напиши коментар