← НАЗАД НА БОЗА

Најголемите грешки на младоженците за време на нивната свадба

Најголемите грешки на младоженците за време на нивната свадба
244 Читања

Иако постојат некои работи кои немаат влијание (како што се временските услови), има и некои кои лесно може да се избегнат на овој важен ден.

Запознајте се со грешките кои  младоженците често ги прават за време на нивната свадба и обидете се да ги избегнете.

1.. Младоженците забораваат на јадење

Младоженците често трошат многу пари за правење менија, а потоа често забораваат да јадат за време на свадбата. Исто така, не заборавајте да јадете пред да носите венчаница!

  1. Избравте премногу цветни аранжмани

Не поставувајте огромни цветни аранжмани што нема да можете да ги видите. Многу подобар избор ќе биде помали (и подолги) цветни украси.

  1. Многу алкохолни пијалоци се сервираат пред свадбата

Пред церемонијата, никогаш не е добро да се пие премногу алкохол, бидејќи тоа ќе ве носи на ризик пред да кажете “да”.

  1. Избор на погрешна музика

Не заборавајте, не сте во клуб. Многу е важно свадбената прослава да се врти околу музиката што ја сакаат повеќето гости. Неопходно е музиката да ги привлече гостите на подиумот за да ја направи забавата успешна.

  1. Постарите луѓе седат до звучникот

Кога станува збор за музиката,  постарите луѓе никогаш не ги седнувајте блиску до звучникот, бидејќи тие обично не се љубители на силна бучава.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk