Cafe Del Mar

Најновата и најефикасната лимонада диета

Ви презентираме една практична и многу ефикасна диета на база на лимон, која на многумина им помогнала  во справување со вишокот на килограми. Пробајте и Вие и уверете се’ во моќта на оваа диета.

Појадок: појадокот е ист секое утро и се состои од чај од лимон, или лимонада исклучиво без шеќер, и едно парче двопек

Понеделник

Ручековошна салата со лимонов сок, младо сирење, зелена салата зачинета со лимонов сок.

Вечераварено јајце, варен спанаќ зачинет со лимонов сок, парче интегрален леб.

Вторник

РучекОслич со малку масло и повеќе лимони, варени брокули и парче интегрален леб.

ВечераПарче, варено пилешко месо, печена пиперка со лимонов сок, парче интегрален леб.

Среда

Ручек
овошна салата со лимонов сок, зелена салата зачинета со лимонов сок, порција шпагети.

ВечераМорска риба со многу лимон, компир салата.

Четврток


Ручек
овошна салата со маслиново масло и лимонов сок, моцарела, парче интегрален леб.

Вечераморски плодови со лимон.

Петок


Ручек
чорбеста боранија, мешана салата со многу лимонов сок, парче интегрален леб.

Вечераварено јајце, парче интегрален леб, јогурт.

Сабота

Ручек
јунешка шницла, варена зелка со лимонов сок, парче интегрален леб.

ВечераJajце варено, зелена салата со лимонов сок, интегрален леб.

Недела

Ручек
порција чорбест грав, зелена салата со повеќе лимонов сок, парче интегрален леб.

Вечерамладо сирење, мешана салата со лимонов сок, парче интегрален леб.

Напиши коментар