Мода

Најубавиот моден додаток за оваа сезона: Марами за коса

Изминативе година дена марамите станаа најпосакуваниот моден додаток, најмногу поради сенаменската употреба.

Освен околу врат, може да ги носите кога ја врзувате косата, а најпосакувани се како украс за ташни.

Ова лето сите блогерки од инстаграм ги носат на ист начин и така собираат поени за стил и на плажа.

Моментално најпопуларно е носењето на марами како трака која може да се врзува на различни мачини, на пример, да направите машна или обична трака.

Напиши коментар