← НАЗАД НА БОЗА

Најубавите поткровја инспирираат: 15 идеи за уредување на спалната соба

Најубавите поткровја инспирираат: 15 идеи за уредување на спалната соба
296 Читања

Поткровјата се секогаш инспиративни, а некои предлози ќе можат да се применат и во спалната соба!

Дали и вие сонувате за малите, симпатични поткровја претворени во најубава спална соба? Погледнете ги 15. избрани предлози.

Поткровјата се идеални места за простран кревет, декоративни перници, декоративни тапети …покрив со накосен прозорец од кој можеме да ги гледаме капките дожд или да ги зграбиме првите сончеви зраци.

Ако го имате овој простор, ви препорачуваме да го организирате и да го претворите во спална соба. А ако го немате, ентериеристите се обидоа да “украдат” некои детали кои можат да се применат во останатите простории на домот – на памет ни паѓаат тапети со цветни дезени, драперии или винтиџ ламби.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk