Art & Crafts

Најубавите празнични ВЕНЧИЊА: како да направите венец за новогодишната маса?

Свечените венци се неопходен дел од новогодишната маса!

Празничната прослава е незамислива без свечените венци кои ќе ја разубават секоја маса!

Дека тие можат да бидат толку разновидни и убави со својата волшебност зборува изборот што го направивме за вас. Меѓу венците кои пленат со убавина и раскош, има и од оние кои се понежни, па така секој ќе може да ја најде инспирацијата за својата новогодишна идеја.

Меѓу нив се наоѓаат и оние ароматичните со стапчиња од ванила и цимет, потоа оние со дебели бели свеќи и оние што служат како “гнездо” за подароци.

Неизбежни се класичните венци во зелено-црвена комбинација со борови гранчиња – овие секогаш ќе бидат сигурен погодок!

Сувите гранчиња и монистри можат да се вклопат во венецот, а нив ќе ги соединиме со спреј!

Љубителите на чипка ќе можат да го стават својот омилен примерок во еден ваков модел.

Напиши коментар