Art & Crafts

Нанижете ги новогодишните лампиони на жица и создадете убава декорација што секој би ја посакал

Секој ужива во празничното декорирање на домот.

 

Она што повеќето луѓе го сакаат се венците, бидејќи постојат многу начини да ги направите сами.

Ако купите сè што ви треба за да направите венец во продавниците, тогаш тоа може да биде многу скапо, но треба да се обидете да ги искористите работите што веќе ги имате дома.

За среќа, во видеото можете да видите една жена како прави посебен венец за кој ќе ви бидат потребни многу малку пари.

За овој проект ви требаат околу 50-80 лампиони, голема врвка и жица.

Треба да користите лампиони кои не се кршливи и ќе можете да направите венци со разни облици и големини, по ваша желба.

Погледнете ја постапката во видеото:

Напиши коментар