Art & Crafts

Направете сами освежувач за тело

Освежувачот за тело е идеален за оние кои се излезени поголем дел од денот. Наместо за него да плаќате, можете и самите да си го подготвите. Подготовката е многу едноставна. За само неколку минути виде ќе имате прекрасен освежувач кој може да го понесете со себе каде и да одите.

180 мл дестилирана вода

25 капки етерично масло од лимон и портокал

Измешајте ги овие состојки во боца со распрскувач. Измешајте пред употреба. Не го користете во близина на очи.

Напиши коментар