Art & Crafts

Направете сами впечатлив детал за вашата коса

Доколку немате идеја што со вашата коса во некоја посебна пригода, ние имаме еден предлог за вас. За да го направите овој интересен и впечатлив детал за коса потребно ви е растегливо венче со запци, синџирџиња од неколку ланчиња, и ножици.

Ви претставуваме една фото лекција како да го изведете сето тоа. За многу кратко време вие ќе имате детал кој ќе ви се најде кога ќе ви биде најпотребно.

Напиши коментар