← НАЗАД НА БОЗА

Направи сам: 3 генијални начини да ги свиткате салфетите и да ја разубавите секоја свечена вечера!

Направи сам: 3 генијални начини да ги свиткате салфетите и да ја разубавите секоја свечена вечера!
155 Читања

Украсувањето на масата за свечена вечера е вистинска уметност.

Треба да обрнете внимание на сите мали детали и комбинации на бои, ако сакате да ги импресионирате вашите гости.

Во ова видео можете да научите како да сложите салфети на 3 генијални начини. Која е вашата омилена? Погледнете го видеото:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk