Art & Crafts

Направи сам – Лесна новогодишна честитка

Се одбројуваат деновите кога ќе зачекориме во новата година.

Со нашите пренатрупани распореди и брзо темпо на живот изгледа како новогодишните подготовки секогаш да ги оставаме за крај.

За да ви ги олесниме подготовките, во прилог погледнете го видеото како да направите брзи, но прекрасни новогодишни честитки и да ги израдувате вашите најблиски.

Напиши коментар